Wanted: kampanjapäällikköharjoittelija Helsingin nuorisoneuvoston vaalikiertuetyöhön

Kuva: Helsinki Marketing / Veeti Haapsamo

Etsitään kampanjapäällikköharjoittelijaa tai kahta projektityöhön ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan koulukierroskampanjaa nuorten innostamiseksi ehdolle nuorisoneuvoston vaaleissa. Kampanja toteutetaan Herttoniemen ja Kulosaaren alueiden yläkouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa osana alueellista nuorisotyötä. Harjoittelijalla on tarpeen mukaan nuoriso-ohjaajat apunaan.

Projektityö on määräaikainen ja osa-aikainen. Työ alkaa elokuussa ja sijoittuu elo-syyskuulle. Työpäivien sijoittuminen ja pituus neuvoteltavissa ja sopii näin esim. opiskelijalle. Työtunteja noin 10-20 viikossa. Tehtävä täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Tässä rekrytoinnissa nopeus on siis etu.

Tehtävästä maksettavaan palkkaan vaikuttaa tehtyjen tuntien määrä, koulutus ja kokemus, sekä kyky itseohjautuvaan työhön, sekä se jaetaanko työ yhdelle vai kahdelle henkilölle. Tuntipalkka on kuitenkin vähintään 11,09€.

Tehtävään etsittävän tulee olla vuonna 2001 syntynyt tai vanhempi, innostua nuorten vaikuttamisesta ja omata taitoa rakentaa nuoria innostava kampanja yhteistyössä. Valitulta odotetaan näkemystä nuorten innostamisesta ja vaikuttamistoiminnasta, sekä nuoria puhuttelevat, innostavat ja uskottavat esiintymistaidot. Kokemus kampanjatyöstä voidaan lukea eduksi.

Hakijat kutsutaan haastatteluihin videohakemusten perusteella.

Hakemukset ja lisätiedot:
Herttoniemen nuorisotyöyksikön
toiminnanjohtaja Sari Granö

Hakemukset: sari.grano@hel.fi
Lisätiedot: p. 041 512 1724

Ruuti
1 vuosi sitten
[fbcomments]