Helsingin huikein TET -paikka?

Kiinnostaako kulttuuri? Haluatko olla mukana luomassa jotain ennennäkemätöntä? Kuulostaako uusien tapahtumien ideoiminen muiden nuorten seurassa unelmien TET-kokemukselta?

Mahtavaa, sillä Helsingin kulttuurikeskus tarjoaa kaikkea tätä!

Me kulttuurikeskuksessa haluamme kuunnella nuoria ja antaa tilaisuuden päästää villit, urpot, mahtavat ja järjettömät ajatukset valloilleen. Hae nyt Helsingin kulttuurikeskukseen TET-harjoittelijaksi ja tule vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa nuorille ja muille kaupunkilaisille tulevaisuudessa tarjotaan!

Kulttuurikeskuksen, eli kavereiden kesken Kulken, tettiläisenä pääset tutustumaan Helsingin kulttuurikeskuksen talojen toimintaan, ideoimaan kulttuuritapahtumia ja kursseja sekä avustamaan tapahtumien toteutuksessa.

Helsingin kulttuurikeskukseen kuuluu Kanneltalon, Malmitalon, Stoan ja Vuotalon aluetalot, Annantalon taidekeskus, kansainvälinen kulttuurikeskus Caisa, Savoy-teatteri sekä hallinnon ja kulttuuripolitiikan osastot Kalevankadulla (kaksi harjoittelupaikkaa/toimipiste).

Harjoittelun aikana kaikki tettiläiset kokoontuvat Annantalon Valtakuntaan, nuorten omaan olkkariin, ideoimaan tulevia tapahtumia. Sen jälkeen kulttuurituottajat valitsevat ideoista omaan taloonsa sopivimmat. Harkkarina pääset siis ideoimaan ja parhaassa tapauksessa myös toteuttamaan omia ideoitasi. Hillitöntä!

Kevään TET-jakso kestää viikon, ja sitä voivat hakea 8-luokan oppilaat. Syksyn kahden viikon pituiselle TET-jaksolle voivat hakea 9-luokan oppilaat.

Hakemuslomake löytyy tämän linkin takaa. Toimi heti, sillä paikat täytetään nopeasti!