Vesalan peruskoulun äänentoiston päivittäminen

Hei!

Koulumme äänentoisto on erittäin vanhentunut tämä haittaa erilaisten tapahtumien järjestämistä, koska meillä on esimerkiksi kuudesta (6) pienestä lavavalosta kolme (3) hajalla. Lisäksi kaiuttimistamme kaksi sivukaiutinta on hajalla, joten meillä on käytössä vain 2 hyvää kaiutinta, JOITA EI OLE EDES KYTKETTY STEREOON + 2 pientä siirrettävää kaiutinta ja lähes olemattomat valot. Lisäksi tarvikkeitamme on esimerkiksi sähköjohto, jossa on haljennut kuori ja jatkojohtoja, jotka ovat suorastaan kuraisia.

Tämä myös rajoittaa koulumme kykyä järjestää juhlia ja tapahtumia nuorille, myös oppimismenetelmien määrä rajoittuu tämän takia.

Toivoisimme, että saisimme Kontulan nuorisotyöyksikön äänentoistoa vastaavat tarvikkeet. Voin lähettää tästä lisätietoja vähän myöhemmin. Pääasiassa siellä on TV-kamera, kunnon valopöytä, 4 keskikokoista kaiutinta, 2 suurta kaiutinta ja edistyneet valot, joita ei tarvitse manuaalisesti liikuttaa valokeilan liikuttamista varten.

Nämä tarvikkeet eivät hyödyttäisi vain Vesalan peruskoululaisia, vaan koko Kontulan alueen aikuisia ja nuoria, koska silloin voisimme järjestää enemmän tapahtumia rikastaaksemme alueemme toimintaa ja kulttuuria.

Tila:
IN_PROCESS
Vastaus:

Asia on vireillä ja valmistelussa Anja Vallittu, kaupunginsihteeri,
puhelin: 09 310 36046, anja.vallittu(a)hel.fi

Aloite on kirjattu diaarinumerolla HEL 2019-003070


Kategoria:
Koulu ja opiskelu

Kommentit

comments