Monitoimikaukalo Sakarinmäen peruskoululle

Hei.
Olemme pitkään jo miettineet, että haluaisimme monitoimikaukalon koulumme pihalle. Se mahdollistaisi useampien lajien pelaamisen välitunneilla, liikuntatunneilla sekä vapaa-ajalla. Tällä hetkellä koulumme ulkoliikunta on hieman rajoittunutta, koska meillä on vain kaksi hiekkakenttää, eikä esimerkiksi koripallokoreja ollenkaan. Monitoimikaukalon myötä liikuntatunneilla voisi pelata jalkapallon ja pesäpallon lisäksi myös esimerkiksi koripalloa ja jääkiekkoa.

Monitoimikaukalo ilahduttaisi myös monien oppilaiden välitunteja; enää ei tarvitsisi tyytyä vain jalkapallon pelaamiseen hiekkakentällä, vaan välituntiliikunnan taso nousisi huomattavasti. Lisäksi monitoimikaukalo ja uudet pelimahdollisuudet saattaisivat innostaa yläkoululaisia lähtemään ulos pelaamaan erilaisia pallopelejä sisällä istumisen sijasta.

Hiekkakentässä on se huono puoli, että kuivalla säällä hiekka pöllyää aika paljon. Hiekan hengittäminen ei ehkä ole terveellisimmästä päästä. Siksi tekonurmi olisi hyvä vaihtoehto.

Östersundomin alueella on muutenkin aika vähän mitään tekemistä. Jos saisimme koulumme pihalle monitoimikaukalon, alueen asukkaat voisivat tulla sinne koulun jälkeen viihtymään ja liikkumaan.

Toivomme siis, että otatte asian tarkempaan käsittelyyn. Ystävällisin terveisin, Elli Sääskilahti, Sakarinmäen peruskoulun oppilaskunnan hallituksen uusi puheenjohtaja.

Tila:
IN_PROCESS
Vastaus:

Asia on vireillä: HEL 2018-011684

Lisätiedot: Leena Mickwitz, kaupunginsihteeri, puhelin: 310 36054, leena.mickwitz(a)hel.fi


Kategoria:
Koulu ja opiskelu

Kommentit

comments